Zaterdag 3 oktober, theatersportwedstrijd Totdat De Dom Valt tegen Bruin Tapijt

Clipboard01

Let op: de voorstelling op zaterdag 3 oktober vindt plaats in VILLA CONCORDIA!! (en dus NIET in Stadscafe Oudaen)

Het regent flink en het waait hard: de herfst komt er aan en rammelt al aan de deuren. Het liefst wil je met een dekentje op de bank kruipen met warme chocolademelk, wollige slofjes aan je voeten, in je lievelings joggingbroek en kekke hoodie maar je weet: “Deze donkere dagen gaan nog lang duren”. Maak daarom van de nood een deugd en trakteer jezelf op een avondje improvisatietheater met de herfst theatersportvoorstelling van “Totdat De Dom Valt” ! Deze keer staat de avond in het teken van Pumpkin, met de sfeer van warme soep, Halloween en Assepoester….

Zaterdag 3 oktober 2015 trapt Totdat De Dom Valt, de oudste theatersportvereniging van Utrecht, het seizoen af met een theatersportwedstrijd in Stadscafé Oudaen (Utrecht). Voor iedereen die houdt van improvisatietoneel, onverwachtse wendingen, memorabele plots, hilarische scenes, indringende emoties, spetterende ontroering of gewoon een avondje lekker lachen! Wilt u erbij zijn en dit alles wel eens meemaken?

Waar: Villa Concordia, Utrecht
Wanneer: zaterdag 3 oktober 2015
Aanvang: 20:00 uur
Toegang: 8 euro inclusief drankje
Reserveren

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s