Zaterdag 16 mei gaat Totdat De Dom Valt de Vloer Op

Rij supermarkt_TDDV 16 mei 2015

In de rij van de supermarkt
Sta jij er wel eens bij stil, wie er eigenlijk voor je staat in de rij van de supermarkt? Zo veel verschillende mensen met ieder zijn of haar eigen verhaal. Zenuwachtig voor een sollicitatie, net ruzie gehad, voor het eerst verliefd, een spijbelende zoon, wat zit er in dát winkelmandje… Vanavond nemen we eens de tijd om stil te staan bij triviale en cruciale belevenissen en beslommeringen van onze naaste medemens. Want zeg nou zelf, je knoopt geen gesprek aan in de rij, maar nieuwsgierig ben je wel! Krijg op 16 mei een kijkje in het leven van deze mensen tijdens de theatervoorstelling De Vloer op in Stadscafé Oudaen in Utrecht in Utrecht.

Totdat De Dom Valt gaat de uitdaging aan om publiek een onvergetelijke avond te bezorgen, vol van emotie, ontroering, hilariteit, onverwachtse wendingen, beladen beroering en prikkelende overpeinzingen….

Uit een wisselende groep aanwezige theatersporters wijst de presentator 2 of 3 spelers aan en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat andere spelers van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De spelers zoeken vervolgens zelf wat kleding of attributen uit en beginnen dan direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt.

Waar: Oudaen, Oudegracht 99, Utrecht
Wanneer: zaterdag 16 mei 2015
Aanvang: 20:00 uur
Toegang: 8 euro inclusief drankje
Reserveren

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s