Villa Concordia

Routebeschrijving Concordiastraat 67 A

Openbaar vervoer:

Vanuit het Centraal Station kunt u bus 3 richting Zuilen nemen. Uitstappen bij halte Concordiastraat. De Amsterdamsestraatweg oversteken, een stukje terug lopen en de eerste zijstraat rechts, Concordiastraat. Deze helemaal uitlopen, de 2e Daalsedijk oversteken en u loopt het terrein op door de brede poort. Nummer 68 is het gebouw aan de linkerkant.

Met de auto

Vanaf de A2 is de route als volgt: Rond Utrecht loopt de ring Utrecht. Aan de westkant van Utrecht maakt de A2 deel uit van deze ring. Neem afslag Centrum (afslag 8) en volg voorlopig de aanwijzingen richting Centrum.

Let op: Afslag 8 is kort geleden omgelegd. De afslag bevindt zich nu op een parallelbaan naast de A2. De afslag naar deze parallelbaan is zo’n 7 km eerder dan een navigatiesysteem dat nog niet up-to-date is aangeeft.

Ga na 225 m rechtsaf de Dominee Martin Luther Kinglaan. Ga na 1.8 km rechtsaf de Daalsetunnel onder het spoor door en daarna na 400 m linksaf de Amsterdamsestraatweg op. Volg deze een kilometer en neem als u onder het spoor door bent gereden de 9e zijweg aan de linkerkant. Rijdt aan het einde van deze straat de brede poort door en rechtsom rijdt om het gebouw aan uw rechterhand heen. U ziet het gebouw dan voor u liggen (blauwe deur).

U kunt gratis parkeren.