Theatersport wedstrijd 7 november.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het ook had kunnen gaan? Wat er gebeurd zou zijn als je toen linksaf was gegaan? Als je die keer wel mee was gegaan? Of als je ‘ja’ had gezegd in plaats van ‘nee’? Kom 7 november kijken naar wat er dan gebeurt!Totdat De Dom Valt speelt deze avond aan de hand van suggesties uit het publiek hoe het óók kan gaan. Een avond vol met verhalen over voordehand liggende locaties, over alledaagse gebeurtenissen en doodgewone mensen die net even iets anders kiezen….

Voor iedereen die houdt van improvisatietoneel, onverwachtse wendingen, memorabele plots, hilarische scenes, indringende emoties, spetterende ontroering of gewoon een avondje lekker lachen! Wil je erbij zijn en dit alles wel eens meemaken?  Reserveer nu vast plaatsen.

Wat:                     Theatersportwedstrijd 
Datum:                 zaterdag 7 november 2015
Tijd:                      20.00 uur
Locatie:                Villa Concordia, Concordiastraat 67 a, Utrecht
Entree:                 8 euro p.p.
Reserveren

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s