Theatersportwedstrijd Totdat de DomValt tegen Moeders Mooiste uit Leiden op 26 november 2016

Wie wil nou niet met een origineel idee komen, een originele surprise maken of een originele Rembrand op zolder vinden? Originaliteit is gewoon de meest gewilde eigenschap in de 21e eeuw, althans dat is onze statement van de avond.

Op 26 november gaan Totdat de Dom Valt en Moeder Mooiste uit Leiden op zoek naar de orginele orginaliteit. Allemaal on the spot geimproviseerde scene’s vol onverwachtse wendingen, memorabele plots, hilarische scenes, indringende emoties en spetterende ontroering. Voor iedereen die houdt van improvisatietoneel of gewoon een avondje lekker wil lachen! Dit wil je toch niet missen!

De voorstelling in wedstrijdvorm wordt gespeeld samen met Moeders Mooiste, uit Leiden. Voor iedereen die houdt van improvisatietoneel, onverwachtse wendingen, memorabele plots, hilarische scenes, indringende emoties, spetterende ontroering of gewoon een avondje lekker lachen! 


Datum: Zaterdag 26 november 2016
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Zimihc, Bouwstraat 55, Utrecht
Entree: 8 euro p.p.

Reserveren

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s