Totdat De Dom Valt speelt tegen Zeg nou Zelf op 29 oktober

download

Iedereen verlaat elkaar. De Britten uit de EU, de KNVB loopt leeg, Angelina verlaat Brad. Overal is sprake van een exit. Met dat thema gaan wij op 29 oktober aan de slag.Want dan speelt Totdat De Dom Valt, de oudste theatersportvereniging van Utrecht, een theatersportwedstrijd in Stadscafé Oudaen (Utrecht).

De voorstelling in wedstrijdvorm wordt gespeeld samen met Zeg nou Zelf, uit Amsterdam. Voor iedereen die houdt van improvisatietoneel, onverwachtse wendingen, memorabele plots, hilarische scenes, indringende emoties, spetterende ontroering of gewoon een avondje lekker lachen! Wilt u erbij zijn en dit alles wel eens meemaken?

 

Datum: Zaterdag 29 oktober 2016
Tijd: 20.00 uur
Locatie: stadscafe Oudaen, Oudegracht 99, Utrecht
Entree: 8 euro p.p.

Reserveren

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s