Totdat de Dom Valt speelt benefietvoorstelling voor het Glazen Huis 3FM

18 december 2011 Theatersport

Op zondag 18 december zullen de spelers van Totdat de Dom Valt een benefietvoorstelling geven waarbij de opbrengsten zullen worden gedoneerd aan Serious Request (Het Glazen huis). 3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens 3FM Serious Request 2011 samen in voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. TDDV gaat helpen door een middag theatersport games te spelen in de Bastaard in Utrecht. Kom kijken, daarmee steun je niet alleen een goede actie, maar wij zorgen er ook voor dat er veel te lachen valt!

Zondag 18 december, Theatercafé De Bastaard, Jansveld 17 Utrecht, 14:00 uur tot 16:00 uur, entree 5 euro (maar meer doneren kan natuurlijk ook!)

 

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijden. Bookmark de permalink .