TDDV wint van Kattekwoad

In een daverende wedstrijd onder de bezielende leiding van Hugo heeft TDDV de overwinning binnen gesleept in een heerlijke wedstrijd. TDDV begon sterk met de ‘vertel eens’ waarin Joyce en Cindy zeer muzikaal uiteindelijk toch bij elkaar bleven ondanks het uitvallende haar van Joyce. Kattekwoad had overigens een mooie variant op de Ode waarin ze met 0 informatie begonnen. In ‘that is my line’ kwamen alle vier de spelers aan bod en werd goed overgenomen. Roline sloot sterk af door in de wasmachine (een speler van Kattekwaod) te duiken. De korte game voor de pauze was voor TDDV de ‘sprookje in in minuut’. Met Rene als Sneeuwitje werd dit een groot succes.
Na de pauze kwam TTDV nog sterker terug. De tasjesgame was hilarisch, met name omdat de Rene uit de rode tas van Caroline Porcius maar liefst 6 pakjes kauwgom trok en dit erg goed wist uit te spelen. De volgende uitdaging was een captainswissel waarbij Roline met het andere team de praten, jebberen, moderne dans deed en al tandenpoetsend werd gedood. De staan, zitten, knielen van TDDV reikte zijn hoogtepunt toen Joyce moest kiezen tussen Rene en de captain van Kattekwoad. De korte game ‘the good, the bad and the ugly’ was een leuk experiment dat we nog eens nader moeten bekijken. De musical aan het einde van de game toonde weer eens de muzikale kwaliteiten van Roline die schitterde als de jonge maagd die eindelijk haar prins kreeg. 

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijden. Bookmark de permalink .