Vol verwachting, theatersport wedstrijd tegen Kaaswol, 30 november 2019

Het Heerlijck Avondje is gekomen. De geur van pepernoten, schoenen en wortels. Je weet niet wie er komt, wat er komt en waar het komt. Gedichten, rijm, liedjes, folklore, verrassingen als roetwolken uit een stoomboot. Er wordt aan de deur geklopt. Pakjes, een sinterklaaspak, een man op een wit paard. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is… Totdat De Dom Valt en Kaaswol. Smakelijk vermaak waarbij twee teams elkaar graag de pepermolen laten toespelen!

Totdat De Dom Valt speelt op 30 november een theatersportvoorstelling met Kaaswol. Zij strijden om de gunst van het publiek terwijl ze al improviserend de gekste situaties het hoofd moeten bieden. Voor iedereen die houdt van improvisatietoneel vol verrassingen, onverwachte wendingen, dramatische plots en hilarische invallen.

Reserveren

Wat: Theatersportwedstrijd: Totdat De Dom Valt vs. Kaaswol
Datum: Zaterdag 30 november 2019
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166, Utrecht

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s