Totdat De Dom Valt speelt op 23 februari een theatersportwedstrijd tegen Binnenste Buiten

Vind jij het fijn als alles volgens plan verloopt? Als je nu weet wat er over een uur gaat gebeuren, of over een dag, of over een week of een jaar? Of word je blij als je dat niet weet, als er iets onverwachts gebeurt, als iets niet gaat zoals altijd, als er eindelijk iets anders gebeurt. Wij vinden dat in ieder geval leuk en hebben nu nog geen idee wat we op de 23e gaan spelen, alleen maar dat we gaan spelen. Één ding is zeker, elke scène is anders!

TotdatDeDomValt speelt op 23 februari in Villa Concordia een theatersportvoorstelling in wedstrijdvorm met als gasten Binnenste Buiten. Voor iedereen die houdt van improvisatietoneel vol verrassingen, onverwachte wendingen, dramatische plots en hilarische invallen.
De voorstelling start om 20.00 en eindigt rond 22:30. Er is een pauze halverwege.

Wanneer: 23 februari 2019
Locatie: Villa Concordia, Concordiastraat 67 a, Utrecht
Entree: volwassenen 8 euro p.p.
Reserveren

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s