Totdat de Dom Valt tegen Aangenaam Verrast, 17 november 2018

vondel

De verjaardag van Joost van den Vondel

Joost mag het weten, wat er op 17 november 2018 voorbij komt als twee teams improviseren op de geboortedag van de dichter van Nederlands bekendste park. Laat je meevoeren door de dichterlijke vrijheid die we nodig hebben om onverwachte turbulentie te omarmen, ons te laten neerdwarrelen en opwaaien als een herfstblaadje in de wind. Om daarna de bladblazer te pakken, de benzinekraan te openen en wat hoognodige structuur in het feestje aan te brengen.

Op zaterdag 17 november 2018 spelen wij onze volgende theatersportvoorstelling en hebben we het team van Aangenaam Verrast (ook uit Utrecht) te gast. De beide teams gaan met elkaar de strijd aan om de gunst van het publiek terwijl ze al improviserend de gekste situaties het hoofd moeten bieden. Reserveer nu!

Wat: Theatersportwedstrijd: Totdat De Dom Valt vs. Aangenaam Verrast

Datum: Zaterdag 17 november 2018

Tijd: 20.00 uur

Locatie: Villa concordia, Concordiastraat 67 a, Utrecht

Entree: volwassenen 8 euro p.p.

Reserveren

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s