Vrijdag 15 april gaat Totdat de Dom Valt de vloer op

stage-233087_1280

Vrijdag 15 april 2016 speelt Theatersportvereniging Totdat De Dom Valt een De vloer op voorstelling in Stadscafé Oudaen in Utrecht. Uit een wisselende groep aanwezige theatersporters wijst de presentator 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat andere spelers van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De spelers zoeken vervolgens zelf wat kleding of attributen uit en beginnen dan direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt.

De crème de la crème van de toneelwereld ging Totdat De Dom Valt voor: Anna Drijver, Guy Clemens, Eva Van Der Gucht, Gijs Scholten van Aschat, Jeroen Spitzenberger, en Leopold Witte . Totdat De Dom Valt gaat de uitdaging aan om publiek een onvergetelijke avond te bezorgen, vol van emotie, ontroering, hilariteit, onverwachtse wendingen, beladen beroering en prikkelende overpeinzingen….

Wat:                     De vloer op…. Voorstelling Totdat de Dom Valt
Datum:                vrijdag 15 april 2016
Tijd:                      20.00 uur
Locatie:                Oudaen,
Oudegracht 99, 3511 AE, Utrecht
Entree:                 8 euro p.p.
Reserveren

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s