Totdat de Dom Valt gaat de vloer op 22 november

Vrijdag 22 november speelt Theatersportvereniging Totdat De Dom Valt een De vloer op voorstelling in Stadscafé Oudaen in Utrecht. Uit een wisselende groep aanwezige theatersporters wijst de presentator 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op. De spelers zoeken vervolgens zelf wat kleding of attributen uit en beginnen dan direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt. 

De crème de la crème van de toneelwereld ging Totdat De Dom Valt voor: Anna Drijver, Eva Van Der Gucht, Gijs Scholten van Aschat, Jeroen Spitzenberger en Leopold Witte. Totdat De Dom Valt gaat de uitdaging aan om publiek een onvergetelijke avond te bezorgen, vol van emotie, ontroering, hilariteit, onverwachtse wendingen, beladen beroering en prikkelende overpeinzingen…. 

Datum: Vrijdag 22 november 2013
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Oudaen, Oudegracht 99, Utrecht
Entree: 8 euro p.p.
Reserveren

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s