Eerste Utrechtse Open Improv-Jam, zaterdag 1 juni

image

Genoeg van het alleen maar kijken naar In Goed Gezelschap, De Vloer Op of uw favoriete theatersport team? Eens zin om zelf op het podium te staan en samen met gelijkgezinden een game te spelen of een scene neer te zetten?

Of heb je als theatersporter zin om jezelf eens te verassen door een keer SAMEN met andere clubs te improviseren? Eens zin om jezelf uit te dagen door maar te zien wie er met jou op het podium staan?

Het kan allemaal op zaterdag 1 juni in theater De Berenkuil op Utrechts eerste OPEN IMPROV-JAM georganiseerd door theatersportvereniging Totdat de Dom Valt. We willen geoefende en ongeoefende spelers bij elkaar brengen en samen laten improviseren.

Tijdens de jam spelen we korte games, theatersport-formats, en geheel open scenes.Het podium staat voor alle impro-liefhebbers open, grijp je kans om lekker te spelen!

Om je te helpen een eventuele barriere te overkomen, organiseren we voorafgaand aan de jam een workshop.Tijdens deze workshop leer je spelenderwijs de beginselen van improv-comedy. 

Tot zaterdag 1 juni!

Waar: Jeugdtheaterhuis De Berenkuil Biltstraat 166, Utrecht

Wanneer: za 1 juni
workshop 19.00-19.45
open improv-jam 20.00-22.00

kosten:
workshop: 5 euro
jam: 8 euro
combi: 10 euro
Kaartjes voor de jam kunnen hier gereserveerd worden. Opgave voor de workshop kan door een mail te sturen naar info@totdatdedomvalt.com.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s