Nederlands Theatersport Toernooi

Op 3 en 4 maart 2012 vindt in Utrecht het Nederlands Theatersport Toernooi plaats. Van vrijdag- tot zondagavond binden 32 theatersportteams de strijd aan om te bepalen wie zich het beste theatersportteam van Nederland mag noemen. Klinkt spectaculair? Dat is het ook! Nooit eerder bonden zo veel teams, beoordeeld door zo’n grote groep rechters en van muziek voorzien door zoveel pianisten, de strijd aan met elkaar aan. Op http://www.theatersporttoernooi.nl kun je van alles lezen over het toernooi. Het team dat voor Totdat de Dom Valt gaat spelen bestaat uit Roline, Cindy, Joyce, Hugo en Roel.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s